Savjeti za uživanje u ljetnom glazbenom festivalu u Hrvatskoj

U Hrvatskoj se ljeti održava veliki broj glazbenih festivala koji su već upisani na svjetske karte glazbenih događanja. Posjetitelji bi se trebali pridržavati određenih savjeta kako bi njihovo iskustvo bilo najbolje moguće.

Pazite na svoje osobne stvari

Neka vaš novčanik, dokumenti i dragocjenosti budu uz vas u svakom trenutku. Preporučuju se torbice koje se nose ispod odjeće, jer je vjerojatnost da izgubite vrijedne stvari tako puno manja. U džep ili vanjski novčanik stavite samo onoliko novca koliko trenutno planirate potrošiti.

Dođite ranije

Budući da ljetni glazbeni festivali u Hrvatskoj postaju sve popularniji, nerijetko nastanu velike gužve. Preporučljivo je pojaviti se na mjestu održavanja festivala barem nekoliko sati prije početka. Na taj ćete način izbjeći gužve prilikom ulaska i osigurati mjesto što bliže pozornici. Dok čekate možete na svom androidu igrati jednu od igara sa Kasinových Her app.

Pijte dovoljno vode

Na štandovima organizatora moći ćete kupiti alkohol i mnoge sokove. Ipak, pobrinite se da unesete dovoljno vode u organizam. Alkohol dehidrira tijelo jednako kao i gazirani sokovi. Voda je jedini način da svoje tijelo opskrbite dovoljnom količinom tekućine, pogotovo kada puno plešete i znojite se.

Zaštitite se od sunca

Protect yourself from the sunU Hrvatskoj ljetne temperature znaju doseći i do 40 stupnjeva celzija. Ako idete na festival koji se održava u danjim satima na otvorenom, jako je važno zaštititi se od sunca. Na tijelo nanesite kremu s visokim zaštitnim faktorom, a na glavu stavite kapu ili šešir kako biste izbjegli sunčanicu.

Pažljivo odaberite odjeću i obuću

Glazbeni festivali obično traju jako dugo, stoga se važno primjereno odjenuti. Odaberite odjeću od prirodnih materijala kako bi vaša koža mogla nesmetano disati. U torbi uvijek možete ponijeti rezervnu majicu. Cipele bi trebale biti jako udobne pošto ćete u njima dosta plesati.

Kupujte pića u zatvorenoj ambalaži

Ukoliko se želite osvježiti ili popiti pivo, preporučljivo je da kupite limenke ili zatvorene boce pića. Na taj ste način sigurni da se u vašem piću neće naći ništa neželjeno.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *