Savjeti o tome kako uživati na hrvatskim glazbenim festivalima

Connect with peopleGlazbeni festivali vrhunski su doživljaj, savršen spoj sjajne glazbe, atmosfere i mnoštva ljudi koji su u potrazi za dobrom zabavom. S druge strane, svašta nepredviđeno se može dogoditi, nekad nisu svi događaji ugodni i zabavni. Zbog toga, u nastavku pročitajte nekoliko savjeta o tome kako se dobro zabaviti i vratiti kući u jednom komadu s prekrasnim uspomenama.

Pripazite na svoje stvari

To se najviše odnosi na novac i osobne dokumente. U gužvi, na koncertu, lako možete ostati bez njih, a da to ni ne primjetite. Pojas za novac ili mala torbica koju možete nositi ispod jakne dobra su rješenja koja će potencijalnim lopovima uvelike otežati stvar.

Ponesite dodatnu bateriju ili prijenosni punjač

Savršeno rješenje kada niste sigurni hoćete li uvijek imati pristup električnoj mreži. Baterije se brzo isprazne, pogotovo kod smartphonea. Ako mobitelom snimate nastup omiljenog benda, bilo bi šteta da se usred snimke mobitel jednostavno ugasi. Ponesite zato dodatnu napunjenu bateriju ili prijenosni punjač, nek baterija potraje barem do povratka u civilizaciju.

Ponesite dovoljno odjeće

Nemojte zaboraviti barem jedan komplet toplije odjeće za slučaj zahlađenja, kao i kabanicu te odgovarajuću obuću. Valjanje u blatu sastavni je dio ponude mnogih festivala. No, ako vam to nije omiljena aktivnost, kabanica i čizme će dobro doći. Također, u slučaju lošeg vremena, dobro bi bilo imati i vodonepropusnu vrećicu u koju možete spremiti bitne dokumente, novac i mobitel.

Rješenje za moguće nezgode

Nezgode se nekad jednostavno dogode koliko god vi pazili. Preporučljivo je sa sobom uvijek imati malu kutiju prve pomoći, ili barem flaster, tabletu za glavobolju i par osnovnih predmeta. Naravno, na festivalima je organizirana i ekipa prve pomoći, no ukoliko se radi o manjoj ozlijedi koju možete i sami sanirati, možda nema potrebe čekati da dođete na red.

Povežite se s ljudima

U društvu je uvijek bolje, pa ako idete sami na festival, pokušajte pronaći nekoliko zanimljivih i zabavnih ljudi. Lakše ćete organizirati, a ovakva su događanja savršen način i da steknete nove prijatelje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *